layoutelementlayoutelement
Horsens Museum 

Nyheder

Fængselsmuseet: Aktiviteter i marts

20. marts 2018

I marts vil fængselsmuseets aktiviteter have straf i Danmark, som det vigtigste omdrej-ningspunkt. Vi tilbyder bl.a. en række særligt tilrettelagte rundvisninger, som alle vil belyse månedens emne fra forskellige vinkler, men uanset hvilket tilbud du vælger, er det sikkert, at du vil blive lidt klogere på emnet straf i Danmark. 

rundvisning pa soendergade

Byvandring: Senmiddelalderens og renæssancens Horsens

20. marts 2018

Tirsdag d. 3. april kl. 16.30
Den første tur i år tager os tilbage til senmiddelalderens og renæssancens Horsens, ca. 1400 – 1660. Her får vi hjælp af det, der er fundet i jorden, og det der gemmer sig i baggårdene.

Byarkivet: Torsdagstale - om Ove Lykkebergs aktiviteter under 2. verdenskrig

19. marts 2018

Torsdag d. 5. april kl. 16.00
Jens Ove Lykkeberg fortæller om farens, Ove Lykkebergs, aktiviteter under 2. verdens-krig. Ove Lykkeberg var modstandsmand i Horsens.

Fængselsmuseet i påskeferien

18. marts 2018

Når du besøger Fængselsmuseet i påskeferien, sikrer en række særlige påsketilbud, at du kan leve dig ind i den specielle verden bag tremmer. Åbne rundvisninger fortæller om livet i fængsler i dag, og desuden er der mulighed for at skrive påskebreve og opbygge din egen digitale 3D-celle.

Fængselsmuseet: Århundredets festival og La Belle Époque

02. marts 2018

Lørdag d. 10. marts kl. 13.00-16.00
Århundredets Festival sætter hvert år en historisk periode under lup. I år La Belle Époque, som er afgrænset af to historiske begivenheder: slutningen på Frankrigs sidste kejserdømme i 1871 og udbruddet af Første Verdenskrig i 1914

 

Vælg periode for nyheder
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori