Vinterferie 2020

Vinterferie for børn

13. januar 2020

Lørdag den 8. februar til søndag den 16. februar: I vinterferien kan du lave dit eget fastelavnsris og smukke maskebalsmasker. Du kan også gå på jagt i museets udstillinger og være med i konkurrencen om en spændende børnebog. Det er ganske gratis. Åbent fra kl. 11.00-16.00.

Uge 7 er lig med vinterferie, og for at børn og forældre ikke skal kede sig alt for meget inviterer Horsens Museum indenfor i varmen til gratis kreahjørne og opgave- og genstandsjagter.

Kreahjørnet

I kreahjørnet kan du lave de første forberedelser til fastelavn med din egen maskebalsmaske. Du kan dekorere den med de smukkeste farver og pailletter eller lave den til en dyster monstermaske eller måske skal det være superheltens forklædning? Du bestemmer helt selv.

I kreahjørnet er der også gjort klar til, at du kan lave fastelavnsris lige efter din egen fantasi. Det kan både pynte derhjemme og bruges til at slå far og mor ud af sengen, hvis de sover for længe i feriedagene.

Opgave- og genstandsjagter

I museets udstilling ”Glimt af Horsens” kan du gå på opgavejagt. Hvis du svarer rigtigt på alle opgaverne, kan du hente en lille præmie i museets skranke.

Genstandsjagten foregår i hele museet. Her skal du finde forskellige genstande, der gemmer sig rundt omkring i vores udstillinger. De kan være svære at finde, men hvis det lykkes for dig, er du med i en konkurrence om en børnebog fra Museumsbutikken.

Vi glæder os til at se hele familien til nogle hyggelige timer på Horsens Museum!

• Sted: Horsens Museum, Sundvej 1A, 8700 Horsens
  • Pris: Gratis