Bastian

Torsdagstale: AFLYST pga. forholdsregler mod Coronasmitte.

10. januar 2020

Torsdag den 12. marts kl. 16.00: Hør om Kristians Kirks Telefonfabrikker, der fra 1896 til 1967 holdt til i det nu fredede fabrikskompleks Bastian i Emil Møllers Gade. Foredraget krydres med erindringer fra arbejdere, chefer og værkførere, og historien om bygningen Bastian. Taler er Registrator ved Industrimuseet, John Juhler Hansen. Arrangementet er gratis. Tilmelding er nødvendig på byarkivet@horsens.dk eller tlf. 24875111 (SMS og telefonsvare modtages ikke).

AFLYST pga. forholdsregler mod Coronasmitte

Denne torsdagstale handler om Kristians Kirks Telefonfabrikker, der fra 1896 til 1967 holdt til i det nu fredede fabrikskompleks Bastian i Emil Møllers Gade. Foredraget krydres med erindringer fra arbejdere, chefer og værkførere, og historien om bygningen Bastian.

• Taler: Registrator ved Industrimuseet John Juhler Hansen.
  • Sted: Byarkivet, Sundvej 1a, 8700 Horsens
  • Pris: Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Der er 60 pladser i alt. Book din(e) plads(er) hos Byarkivet på Tlf.: 24875111 (SMS og telefonsvare modtages ikke) eller E-mail: byarkivet@horsens.dk
  • Varighed: ca. 1 time
« 2019