Fastelavn på Horsens Museum

12. januar 2020

Lørdag den 22. februar: Kom til Fastelavn på Horsens Museum.  Tønderne er klar og pyntet, og gratis fastelavnsboller er lige på trapperne. Det hele venter bare på dig. Museet åbner kl. 10:00, og Tøndeslagningen begynder kl. 10:30. Entré er gratis, og det er gratis at deltage.

Horsens Museum har igen gjort klar til fastelavn, og glæder sig til at finde de flotteste kattekonger og -dronninger. Museet åbner kl. 10:00, og Tøndeslagningen begynder kl. 10:30. Både før og efter tøndeslagningen kan man lave fastelavnsris og smukke masker.

Når tøndernes sidste brædder rammer gulvet, serverer museet gratis saft, kaffe og fastelavnsboller. Så kig forbi, og få nogle hyggelige timer.

• Sted: Horsens Museum, Sundvej 1a, 8700 Horsens
  • Tid: Lørdag den 22. februar. Museet åbner kl. 10.00. Tøndeslagning begynder kl. 10.30.
  • Pris: Gratis.
« 2019