DIN Horsens-Historie

16. maj 2019

Onsdag d. 19. juni kl. 19:30 inviterer vi borgere, organisationer og foreninger indenfor på museet til spændende workshops. Her håber vi at få ny inspiration til, hvilke nedslag i byens lange historie du gerne vil have, vi fortæller. Og forhåbentlig kan vi også sammen udtænke nye ideer til, hvordan museet skal fortælle disse historier, så fortiden bliver levende her hos os i nutiden. Både for dig som borger og for de gæster og besøgende du vil vise din by og kommune frem for

Tilmelding er nødvendig på lhn@horsens.dk / 29162223 senest mandag den 17. juni.

Som borger i Horsens Kommune er du allerede en del af en historie, som strækker sig flere tusind år tilbage i tiden.

Den tæller både rensdyrjægere fra istiden, russiske prinser og prinsesser, en verdenskendt oplevelsesrejsende og fangerne på Fængslet. Og alt der i mellem. Som borger i Horsens er du en del af noget større; af en historie som vi på museerne gerne vil gøre levende og relevant for dig og resten af kommunens borgere, så det bliver en del af dine fortællinger om det sted i verden, du bor. Og vi har brug for din hjælp.

Kedsomhedsknapper og farverige vikinger i Jim Lyngvild-version har øget besøgstal og tilfredshed på Nationalmuseet. Men hvad skal der til for at få flere til at gå på museum og bruge historien til hverdag i Horsens? Det vil vi på Horsens Museum – i samarbejde med Kultur- og Civilsamfundsudvalget – gerne blive klogere på sammen med dig som borger i byen.

Vi inviterer derfor borgere, organisationer og foreninger indenfor på museet efter lukketid til korte – men effektive og spændende – workshops. Her håber vi at få ny inspiration til, hvilke nedslag i byens lange historie du gerne vil have, vi fortæller. Og forhåbentlig kan vi også sammen udtænke nye ideer til, hvordan museet skal fortælle disse historier, så fortiden bliver levende her hos os i nutiden. Både for dig som borger og for de gæster og besøgende du vil vise din by og kommune frem for.

Vi håber derfor, at du har lyst til at komme og tænke højt om det, der skal være DIN Horsens Historie sammen med os; onsdag den 19. juni 2019 kl. 19.30 – 21.00 på Horsens Museum, Sundvej 1A 8700 Horsens.

Deltagelse er naturligvis gratis, og museet sørger for lidt til både blodsukkeret og væskebalancen. Men, af hensyn til kaffebrygning og øvrig logistik, er tilmelding nødvendig. Skriv (eller ring) til projektleder Louise Højsgaard Nielsen på LHN@horsens.dk | 29162223 senest mandag den 17. juni og kom på listen.

Vi glæder os til at se dig!