Foredrag: Årets udgravninger

22. januar 2019

Tirsdag d. 29.01.2019. kl 19.

Denne aften bydes indenfor på Horsens Museum, hvor museets arkæologer traditionen tro fortæller om årets udgravninger og gode fund.

Aftenen byder på fortællinger om Horsens’ historie fra den ældste stenalder til middelalder. Blandt meget andet fortælles om 10.000 års historie ved Gedved Sø og en velbevaret grav fra bronzealderen fundet i Nim, hvor det kommende Nim Butikstorv skal ligge. I Egebjerg har arkæologerne udgravet blandt andet en stor jernalderbebyggelse, der har givet ny og spændende viden om Egebjergs tidlige historie. Igen i år har etableringen af affaldsstationer i Horsens By blottet en del af byens middelalderlige historie, blandt andet byens voldgrav. Arkæologerne fortæller naturligvis også om årets detektorfund.

Arrangementet er i samarbejde med Horsens Kulturhistoriske Forening.

• Foredragsholder: Horsens Museums arkæologer
• Mødested: Horsens Museum, Sundvej 1a, 8700 Horsens
• Pris: Gratis. Begrænsede pladser, se hjemmeside for Horsens Kulturhistoriske Forening.
• Varighed: Ca. 2 timer.

Reservér billet her

For yderligere information kontakt Lone Seeberg på 3056 4037 eller muslsj@horsens.dk