Efter lukketid: Om livet på toppen af bakken i Egebjerg

13. oktober 2018

Onsdag d. 24. oktober kl. 16.00
Direkte ind fra felten kommer Horsens Museums arkæologer og fortæller nyt fra museets store udgravning i det nordlige Egebjerg. Vi har allerede fået meget ny og spændende viden om Egebjergs tidlige historie.

Horsens Museum byder indenfor på museet til udstillinger og samlinger. Museets personale vil fortælle om det daglige museumsarbejde, aktuelle genstande og arkæologiske udgravninger.

Der vil være mulighed for at høre om de foreløbige resultater og tolkninger samt se på fund med en tusindårig historie.

På dagen vil der også være aktuelt nyt fra museets arbejdsmark og mulighed for at høre om, hvordan der arbejdes på museet.

·       Foredragsholder: Arkæolog Amanda Ellermann Trans og arkæolog Lone Seeberg

·       Mødested: Horsens Museum, Sundvej 1a, 8700 Horsens

·       Pris: 30 kr. + gebyr. Billet kræves. Køb her.

·       Varighed: 1½ time