Ragekniv af bronze fundet i gravhøj ved Addit.

Efter lukketid: Om Kammerherre Sehesteds fund fra Addit

06. november 2018

Onsdag d. 14. november kl. 16.00

Horsens Museum byder indenfor på museet til udstillinger og samlinger. Museets personale vil fortælle om det daglige museumsarbejde, aktuelle genstande og arkæologiske udgravninger.

På dagen vil der være aktuelt nyt fra museets arbejdsmark og mulighed for at høre om, hvordan der arbejdes på museet. En af museets aktuelle opgaver er registrering af Kammerherre Niels Frederik Bernhard Sehesteds fund fra Addit og omegn. Der fortælles om Sehested og hans livslange interesse for oldsager, samt hvordan der på museet arbejdes med at dokumentere og registrere genstandene fra samlingen. Der vil være mulighed for at se nogle af de meget fine urner og metalgenstande, der er fundet i nogle af de mange gravhøje ved Addit.

• Foredragsholder: Ejgil Lauritzen og Lone Seeberg, begge fra Horsens Museum
  • Mødested: Horsens Museum, Sundvej 1a, 8700 Horsens
  • Pris: 30 kr. + gebyr. Billet kræves. Køb her.
  • Varighed: 1½ time