Horsens og Barakkerne - en 100-årig historie

08. februar 2018

Mandag d. 12. februar kl.19.00
For nogle var det alle tiders sted at bo. Andre kaldte det ren slum. Barakkerne nord for Nørretorv skrev deres helt eget kapitel i Horsens' historie. Opført for at løse en voldsom boligmangel i årene efter Første Verdenskrig og beregnet til at holde et årti.

Men tiden og beboerne ville noget andet.2018 er 100-året for opførelsen af de første barakhuse i Horsens. Historien om husene bliver fortalt af journalist og forfatter Chr. Rimestad, som i 2007 skrev bogen om Barakkerne, og forfatter Bent Riis, som husker kvarteret, hvor bl.a. hans bedsteforældre boede.

Arrangeres af Horsens Kulturhistoriske Forening.

• Foredragsholdere: Journalist og forfatter Chr. Rimestad og forfatter Bent Riis
  • Sted: Horsens Bibliotek, foredragssalen, Tobaksgården 12, 8700 Horsens
  • Pris: Alle er velkomne, gratis adgang for medlemmer, ikke-medlemmer: 25,00 kr.