Museumskort - besøg 4 museer i Horsens på 2 dage

31. juli 2018

Kom med bag tremmerne til en ellers lukket verden i Fængselsmuseet, oplev kunst i særklasse med flere af Danmarks allerstørste kunstnere på Horsens Kunstmuseum, tag på det vildeste nostalgi-trip på Dansk Industrimuseum og kom tæt på den kendte danske opdagelserejsende Vitus Bering på Horsens Museum.

Nu er der sket vigtigt nyt på Horsens Museum. Et brændende ønske er endelig gået i opfyldelse. Her på Sundvej kan vi nu sælge MUSEUMSKORT. Museumskortet afløser Fællesbilletten Den store forskel er, at i modsætning til Fællesbilletten, giver Museumskortet også adgang til Fængselsmuseet.

MUSEUMSKORTET KOSTER 200,00 KRONER
Gælder 2 på hinanden følgende dage. Museumskortene skal stemples og dateres.

MUSEUMSKORTET GIVER ADGANG TIL:

Horsens Museum - Sundvej 1A
Fængselsmuseet - Fussingsvej 8
Horsens Kunstmuseum - Carolinelundsvej 2
Danmarks Industrimuseum - Gasvej 17 - 19

Inkluderet i billetprisen er en kop kaffe/te i  Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum

MUSEUMSKORTET købes på et af museerne eller via netporalen.
Bemærk: Det er ikke nok at fremvise billetten på sin telefon. Der skal vises en billetudskrift fra netportalen, da besøget skal afkrydses på billetten.