Formidleren fortæller: Graffiti

10. september 2017

Torsdag d. 14. september kl. 11.00
Kurt Madsen og Maria Briese har støvet gennem celler, depoter og samling for at finde eksempler på graffiti til denne uges 'Formidleren fortæller', hvor Maria Briese vil tale om den helt særlige historiske kilde som de utallige graffiti udgør.

Gratis torsdagstilbud i Fængselsmuseet
Nyt, gratis tilbud til museets gæster. De fleste torsdage, vil det være muligt at høre ”Formidleren fortæller” om fængslet og dets historie med udgangspunkt i genstande, som normalt ikke er udstillede.

Kurt Madsen og Maria Briese har støvet gennem celler, depoter og samling for at finde eksempler på graffiti til denne uges 'Formidleren fortæller', hvor Maria Briese vil tale om den helt særlige historiske kilde som de utallige graffiti, man stadig kan se rundt omkring i Fængselsmuseet og fængslet, udgør.
Der bliver mulighed for på tæt hold at studere interiør fra museets samling, når Maria Briese fortæller om fængslets graffiti torsdag d. 14. September kl. 11:00-11:20.

Praktiske informationer
”Formidleren fortæller” er gratis, når entré til Fængselsmuseet er betalt.
Se emnet for ”Formidleren fortæller” på: www.facebook.com/faengselsmuseet

« 2016
seneste 2017