Besøg museets flot pyntede julestue

17. november 2017

Igen i år byder vi alle skoleklasser, institutioner og familier indenfor til et hyggeligt julebesøg hos museets oldeforældre. De kan fortælle om jul i gamle dage, læse julehistorier - eller danse med børnene om det store, fint pyntede juletræ. Der er åbent hos oldeforældrene frem til d. 20 december, og selve julestuen frem til d. 31. december.

Se juletoget køre, lav julepynt eller gå på opdagelse i museets legetøjsudstilling, hvor der er masser af muligheder for at lege selv - og pille det man orker.

Praktisk:

• Det er gratis for skoler/institutioner med deres lærere/pædagoger. men det er nødvendigt at booke tid på tlf.: 7629 2355. Museets andre besøgende skal købe billet.
  • Besøget kan finde sted fra d. 28 november til d. 20 december alle hverdage kl. 9, kl. 10, kl. 11, kl. 12 eller kl. 13.
  • Der er stadig adgang til alle museets andre udstillinger.
  • Der er mulighed for at spise medbragte madpakker på museet.
  • For at alle kan få den bedste oplevelse er der et max. på ca. 25 børn pr. besøg.
« 2016
seneste 2017