Arkæologisk undersøgelse Præstegårdshaven

Guidet tur gennem Klokkedal og Tyrsted

30. maj 2017

Torsdag d. 15. juni 2017 kl. 19.00
Denne sommeraften går turen gennem den naturskønne Klokkedal til det ældste Tyrsted. Undervejs fortæller naturvejlederen om sommerskoven og arkæologen om områdets kulturhistorie. Hør blandt andet om, hvordan Klokkedal – måske – fik sit navn.

Denne sommeraften går turen gennem den naturskønne Klokkedal. Undervejs fortæller naturvejleder Torke Østergaard om sommerskoven og arkæolog Frederik Callesen om områdets kulturhistorie og de skjulte spor der endnu findes - glemt og gemt. Hør blandt meget andet historien om, hvordan Klokkedal – måske – fik sit navn og om den ballade spanske tropper forårsagede i Tyrsted.

Arrangeret i samarbejde med Naturcenter Ulvedal.

• Rundvisere: Arkæolog Frederik Callesen (Horsens Museum) og naturvejleder Thorke Østergaard (Naturcenter Ulvedal)
  • Mødested: P-plads ved Boller Mølle (Bollervej 76, 8700 Horsens)
  • Rundturen er ca. 3,5 km i kuperet terræn. Husk praktisk fodtøj.
  • Gratis, ingen tilmelding.
  • Varighed: Ca. 2 timer