Fortidsmindedag ved Klostermølle

26. april 2017

Søndag d. 30. april 2017 kl. 14.00
Dagen byder på fortællingen om 900 års historie fra kloster til papmølle, natur-genopretning, områdets varierede biotoper og lokale projekter omkring formidlingen af et på alle måder enestående landskab.

Slots- og Kulturstyrelsen og de lokale museer er gået sammen om at skabe en Fortidsmindedag i Danmark. Formålet er at lokke danskerne ud i by og land for at øge kendskabet og interessen for danmarkshistorien via et besøg på et af vores mange, fantastiske fortidsminder. Dagen sætter også fokus på det lokale ejerskab, det frivillige engagement og forvaltningen af de fredede fortidsminder.

Horsens Museum fejrer denne festdag for ved Klostermølle. Dagen byder på fortællingen om 900 års historie fra kloster til papmølle, naturgenopretning, områdets varierede biotoper og lokale projekter omkring formidlingen af et på alle måder enestående landskab. Undervejs bestiges Sukkertoppen med storslået udsigt over Gudenådalen.

• Rundviser: Arkæolog Lars Pagh (Horsens Museum)og biolog Simon Marsbøl (Horsens Kommune)
  • Mødested: P-pladsen ved Klostermølle, Klostermøllevej 48, 8660 Skanderborg
  • Ingen tilmelding.